Sponsormuligheder og priser

Jeg kunne godt tænke mig, at jeg ud over de sponsorer der får reklame på mit tøj og udstyr, får dannet et sponsorteam - TEAM SSP - hvor ideen er at vi skal mødes én til to gange årligt til en golfdyst og hvor jeg efterfølgende byder på en bid mad.
 
Der ud over vil jeg forsøge at samle alle mine sponsorer til spændende golfturneringer i ind- og udland, hvor det er muligt.
 
Hele min karriere vil fremover være afhængig af sponsorer og jeg vil derfor gøre mit yderste for at alle mine sponsorer profileres og samtidig får et netværk og nogle hyggelige stunder i golfens tegn.
 
Skulle du være interesseret i at blive min sponsor, så send en mail til min manager på og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 


 

PRISER:
 
TEAM SSP Årligt kr. 10.000 + moms
Sponsor på udstyr Aftales individuelt og inkluderer TEAM SSPJeg har i 2019 indtil videre fået et samarbejde med 3 virksomheder, hvor i jeg kan sørge for gode priser til jer:

 

  • ROT Punkt - Hillerød / Ole Stids-Jønsby - Køkken Virksomhed, lækre byg selv køkken løsninger. >https://rotpunkt.dk/afdeling/hilleroed>/
  • ImageGolf ved Nicolaj Hansen - Under Armour tøj - Her vil i kunne få lækre poloer til arrangementer, eller generelt tøj til ture/arrangementer/virksomheder osv. >http://imagegolf.dk
  • Srixon Cleveland golf / JPC Sport / Jesper Jensen - Golfudstyr.

 

 

 

Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED - SAM ApS 

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Møllehaven 8 
DK-4040 Jyllinge
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Møllehaven 8 
DK - 4040 Jyllinge

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Møllehaven 8  | DK-4040 Jyllinge | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!